За нас

„Модулформ“ АД

“Модулформ“ АД е иновативна компания в областта на мебелното производство. Фирмата е специализирана в изработката на метални елементи, части и завършени крайни изделия.

Визия

Визията на Модулформ е да трансформира суровините в продукти със стил.
Основната цел на екипът ни е да превърнем дома и офиса на всеки в любимо място за общуване, почивка или работа, наслаждавайки се на естетични и комфортни мебели. Нашето желание е да произвеждаме модерно проектирани и същевременно дълготрайни и устойчиви мебели, които да правят живота ни по лесен и приятен.

Продукти

Продуктите на Модулформ са маси, бюра и столове за дома и офиса, дивани, легла, метални елементи, конструкции и механизми за мебели.

Мисия

В основата на фирмената ни политика са честност, откритост и взаимно уважение в отношенията с бизнес партньори и държавни институции. Също така и грижата за работниците, като се гарантират здравословни и безопасни условията на труд, защото това, което прави Модулформ специална, са нашите работници!
Важна мисия за фирмата ни е да опазим природата днес за децата ни утре. Грижата за природата е осигурена, защото Модулформ следва европейските екологични стандарти и изисквания за чисто производство.
Друга фирмена политика е свързана с постоянно осигуряване на високо качество, защото това е гаранция за растежа на Модулформ! Това става чрез прецизен контрол на качеството по време на целия производствен поток, като се започне от входящите суровини и завърши с готовата продукция.